Kærvej 7, 5943 Strynø

Vores ejendom Kærvej 7, Matr.nr. 72 Strynø By, Strynø, er til salg. Dog ikke tilmeldt nogen mægler endnu.

Ejendommen er på 13.735 m2 med indgang til stuehuset fra Kærvej og indgang til stald og jordtilliggende fra Pletkærvej.

Stuehuset er fra 1909 og gennemrestaureret i 1986. Det er en 6-værelses beboelse på 198m2. Stuehuset fik i 2010 nyt Decra tag.

Stuehuset indeholder (se link): Indgang/alrum med videre adgang til 2 værelser (fra det ene værelse er der udgang til haven mod øst), toilet/bad med kar, viktualierrum (med en meget lille frugtkælder) og køkken. Køkkenet er i åben forbindelse med stor vinkel spise-dagligstue med åben trappe til 1. sal. I dagligstuearealet en masseovn. Fra stuen er der dør til vinterstuen mod syd.

På 1. sal (se link) et smalt alrum med adgang til et lille værelse og et stort soveværelse. Soveværelset har vaskearrangement og et privat toilet og brusebad.

Der er tilbygget vinterstue på ca. 26m2 i 2004. Taget er ovenlys Thermo plast.

Stuehus og vinterstue står som noget brugt, men absolut beboeligt.

En stald på 192m2 bygget i 1996. Væggene er stålplader og taget asbestfri eternit med ovenlysfelter. Halvdelen er indrettet til værksted med betongulv, isolerede vægge og loft og 3m frihøjde. Halvdelen af resten er med betongulv, det sidste med jordgulv oprindeligt indrettet til fåreavl. Over værksted et godt loft og over lille betongulv et høloft.

En carport med lille lagerrum på i alt 49m2 fik nyt ovenlystag i 2008.

I haven mellem stuehus og stald er lavet en havedam med vandløb og 2 små søer.

I jordtilliggendet er indrettet en bærplantage med vandingsanlæg og et traktorhalvtag på 49 m2. Bærplantagen har solbær, hindbær, hyld, stikkelsbær, ribs, josta (et stikkelsbær-solbær kryds også kendt som solstik) og taybær (et brombær-hindbær kryds også kendt som boysenbær).

Link til Ejendomsdatarapport

Link til Bbr_meddelelse

Link til Kærvej 7, grundplan

Link til Kærvej 7, 1.sal plan 

Link til annonce i Boliga

Prisidé: 1.636.000,-kr